Ringup WebbEdit

Ny webbsida som du enkelt kan uppdatera själv

Webbsidan är oftast den absolut viktigaste delen i ett företags marknadsföring. Man kan säga att webbsidan är hjärtat av all marknadsföring och att detta t.om är en affärskritisk del. Den arbetar 24 timmar om dygnet, året runt, och är något som skall skötas med omsorg och omtanke.

Ringup WebbEdit innehåller allt som behövs för att få en personligt anpassad och professionell webbsida, som du enkelt kan uppdatera själv.

Vi hjälper dig hela vägen!

Läs broschyr

I våra lösningar ingår alltid:

  • Webbanalys - Gemensamt möte där vi går igenom ert företags förutsättningar och behov. Allt för att skapa en så effektiv webbsida som möjligt.
  • Effektiv webbdesign - Baserat på webbanalysen gör vi ett förslag på hur webbsidan ska se ut, vara strukturerad och vilka funktioner som ska finnas.
  • Smidigt CMS-verktyg - Vi producerar hela webbsidan åt dig. Därefter kan du själv uppdatera innehållet med vårt smidiga CMS-verktyg.
  • Gratis utbildning - Du får en utbildning i hur du själv uppdaterar webbsidan. Det är enkelt att lära sig och du behöver inga särskilda förkunskaper.
  • Webbhotell - Webbsidan placeras på ett snabbt, säkert och tryggt webbhotell. Daglig säkerhetskopiering och hög tillgänglighet 24 h om dygnet.
  • Fri support - Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring, kom på besök eller skicka e-post – det som passar dig bäst.
25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj